melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 02:16:42 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Köyümüze Cenaze Yıkama Aracı Kazandırmak İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz  (Okunma Sayısı 3177 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR
------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #24 : Ekim 28, 2009, 04:25:19 ÖS »

merhaba selcuk cenaze aracı icin kampanyabaşlatmışın güzelde yardımda sözkonusudegil yapılırda devletin kapıyı niye calmıyorsunuz askerekurşun atanlara herşeyveriliyorda bizim oralara bişey alamıyormusunuz

merhaba mustafa abi.  devletinbu konuda bir desteği yok.  dediğinize bende katılıyorum  askerekurşun atana herşey serbest  adamlar kendi askerimizi öldürdü kendiülkemizde kahramanlar gibikarşılandı  .üzücü tabiki   .bu olayıyorumsuz bırakıyorum içimizden geçenler belli yazmaya gerek yok ..

ben bir önderlik yapmaya çalıştım sadece  köyümüzde ihtiyaç olarak göze çarpan bir olaya ön ayak olmak için kolları sıvadım . sizlerin yanihalkımızın desteği ile  umarım köyümüze  lazımolan bu aracı kazandırırız .

gerisi siz sayın değerli çardak köyü  halkının birlik ve berebarliğine  kalmıştır .....
saygılarımla

SAYINÇARDAKKÖYÜ HALKI  BİRPAKET SİGARA PARASIDA OLSA  KÖYÜMÜZÜN GELİŞMESİNDE SİZİNDE KATKINIZ OLSUN ......

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #25 : Kasım 06, 2009, 09:56:13 ÖÖ »

cenaze yıkama racı yardım kanpanyası  yatırılan para bilgileri
 tarih : 28 .07.2009

dolar hesabı
selçuk özkamal  :       10 dolar
fatih ÖZBEK      :       972  DOLAR
       toplam:             982   dolar yatırlılmıştır

TÜRK LİRASI  hesabı
selçuk ÖZKAMAL      : 50 tl
halik ibrahim ASLAN   : 151 tl
hanifi DELİÇAR          :  50 TL
İSMİNİ  vermeyen kişi :40 tl
                 Toplam  : 291 tl  yatırılmıştır
                            _________

CENAZE YIKAMA ARACI  YARDIM KANPANYASI

Sevgili çardak köyü halkı  bir paket sigara parasına olsa  köyümüze yardım edelim .

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
BAHAR TUNCA

Teşekkür Puanı: 3
Üye ID: 141

Kayıt tarihi Eylül 16, 2008, 10:27:01 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #26 : Aralık 05, 2009, 03:51:05 ÖS »

Selçuk abi bu aracın tam olarak fiyatını söyler misin?
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #27 : Aralık 06, 2009, 01:45:37 ÖS »

Selçuk abi bu aracın tam olarak fiyatını söyler misin?

aracımızın fiyatı : 8 bin tl den başlıyor  13 bin tl ye kadar arac var bize 13 binlik yada 11 binlik bir arac lazım  babanın  bu konuda elinden gelen desteği yapması için çalışma yaparsan sevinirim aynı şekilde ali abi içinde bir girişim yap    . babanlara selamlarımı ilet  .....

[/center

BAHAR TUNCA

Teşekkür Puanı: 3
Üye ID: 141

Kayıt tarihi Eylül 16, 2008, 10:27:01 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #28 : Aralık 06, 2009, 01:51:38 ÖS »

Sağol.Ben babamlara söylemiştim Ali amca da vardı ama birşeyler düşünüyorlar ama bakalım tekrar dile getiririm gülümse.He bide aleyküm selam.
azmi özbek

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 390

Kayıt tarihi Şubat 28, 2009, 10:28:55 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #29 : Aralık 15, 2009, 08:17:24 ÖS »

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR CENAZE ARABASI SENE BİR LAZIM
YA OLUR YA OLMAZ BU PROJEYİ AMBULANSA ÇEVİRİRSEK NE OLUR
HAMİLE AĞIR HASTALARIMIZ İÇİN ÖNCELİK BU OLMASI LAZIM BENCE
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #30 : Ocak 01, 2010, 04:26:37 ÖS »

tabiki köyümüze her şey lazim ama abbulans  almak zor  içine hemşire lazim doktor lazim şöför lazim . bunlar özel olacaktir .  devlet vermez .... ayrica bunlşarin ayliklarini kim ödeyecek  sigortalarini kim yatıracak . arabanın  masraflarini kim karşilayacak vergi  vs  sigorta  muayene  bir dolu arac evraklari ve giderleri . bunlari kimden nasil karşilayacağiz . aracin benzini  nerden karşilanacak . tabiki olmasini isteriz herşeyimiz olsun neden olmasin . AMA  112 YE  alo diyelim  anında kapimizda .  çiftlik devlet hastanesinde 3 abbulans var  ki bunlar bir aksilik olmadiği sürece yetişiyor . ben acil durumlarda köyde çok gördüm . ambulansın girmediği sokaklardan elimizde hasta çikardiğimizda oldu .   ambulans gerekli olan hastalara acil durumlarda mutlaka gelir . allah kimseyi o duruma düşürmesin ...   AMA  cenazelerimiz çok ilkel çartlarda yıkanıyor   çok ucuz bir miktar . siz istermisiniz   açikta cenaze yıkanmasini .  allah korusun ama  yanmış bir cenaze yada parçalanmiş bir cenaze  açıkta yıkamak çoluk çocuğun etkişlenmesini yada  insanlarin etkilenmesini . yada o konunun muhabbetini yapmasini istermisiniz . sayin çardak köyü  milliyetçileri  köyümüz sevenleri bu köy bizim bizlere her şey lazim  her şeyimiz olsun neden olmasin . köyümüz adina  bir kepçe . ambulans hastane lise    herkes ister  istemeyen asla olmaz . ama bunun için  ek gelirler lazim kendini masrafini kensisi karşilamasi lazim . herşeyden önce birlik beraberlik çok önemli . birbirimize güvenimiz çok önemli . bizler güvenir ve inarisak herşeyin en güzelini yapariz . büyük bir çati altinda birleşmek şart . dernek  gibi  bütünlük ve birlik içinde olmamiz lazim . bir birimizin kuyusunu kazmak yerine bir birimize destek olarak yanlişlari   arkasindan konuşarak değil . saygi ve sevgi içinde konuşarak düzeltmemiz gerekir . öncelikle  güven  önemli .....

SEVGİLİ  çardak köyü  abilerim  arkadaşlarim    ortada bir cenaze yıkama aracimiz var  bir miktar parasi   banka hesabina yatirilmiş  yardim yapanlar tarafinda  çeyrek  fiyati çıkmıştır . sizin yardimlariniza ihtiyacimiz var . sizler yardim yaparsaniz bu cenazemiz ortadan kalkacaktir . sonra  olgun bir kararla  yeni bir   hizmet kazandirmak için  anket yapar gereken ihtiyacimiz ne ise ona gereken ilgiyi gözsteririz . başlayan bir yardim kanpanyamiz var biz bu şekilde davranirsak    daha nice başlatmak istediğimiz işler yarim kalir . TAM DESTEK  HEP TESTEK  olmaliyiz ..   HADİ ÇARDAK GÜCÜ  ESKİYİ  BİR KENARA BIRAKALIM  İNANALİM VE GÜVENELİM . BİZLER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEK  GÜÇTEYİZ . YETERKİ YAPMAK İSTEYELİM ......

cenaze yıkama  aracina ve köyümüze katkılarinizi eksik etmeyiniz ..
                                                      saygilar sunarim ..

[/center

bilalTUNCA

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 88

Kayıt tarihi Ağustos 08, 2008, 06:35:24 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #31 : Şubat 02, 2010, 05:17:09 ÖS »

senden başka konuyu dile getiren yok abi walla allah kolaylık versin sana...
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #32 : Haziran 13, 2010, 09:41:40 ÖÖ »

ÇARDAK KÖYÜ KALKINDIRMA DERNEĞİ  

Sayın Çardak Köyü Sakinleri, Sevgili halkımız;  köyümüzde  büyük eksiklik olarak göze çarpan  Cenaze Yıkama aracını  köyümüze  kazandırmak adına yardımlarınızı  bekliyoruz. İnsanların cenazelerini karda kışta yağmurda olumsuz şartlarda ve açık alanlarda çoluk çocuğun gözü önünde yıkamalarına engel olup ölmüş yakınına da son bir saygı ve dünyalık bir vefa göstermesi bakımından duyarlılık gösterip ve katkılarınızı yapınız. Allah_ü Teala yardımlarınızı huzurunda kabul etsin...
=====================

=====================
=====================
Hesap Numarası :  1022-52599405-5001  

Selçuk ÖZKAMAL   - Hüseyin ASLAN  (ortak hesap)

(Çiftlik Şubesi=1022 **** Hesap Numarası= 52599405 **** TL Hesabı=5001)

Lütfen köyümüze yardım edelim ..........SAYGILARIMLA

Selçuk ÖZKAMAL

273 Türk Lirası

Köyümüz yardımlarınızın devamını bekliyor...

« Son Düzenleme: Haziran 13, 2010, 03:54:04 ÖS Gönderen: demiray » Kayıtlı

[/center

demiray

Administrator

Teşekkür Puanı: 152
Üye ID: 1

Kayıt tarihi Mayıs 02, 2008, 07:43:01 ÖÖ

Nasıl Biri: I love my village

Site
Durumum:

« Yanıtla #33 : Haziran 15, 2010, 08:43:56 ÖÖ »

Kıymetli köylülerimiz hadi bi el daha atalım şu işi bitirelim, gurbetten dönenler üşenmeden ufak bişeyler yatırsa bu iş kapanır. Paraya önem vermediğinizi biliyorum ama üşenmeyin bankaya kadar gitmek için. Allah razı olsun.

(15 Haziran 2010 Saat:09:21 itibarı ile 50 Lira yatırdım Selçuk)

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it