melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 02:29:39 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Köyümüze Cenaze Yıkama Aracı Kazandırmak İçin Yardımlarınızı Bekliyoruz  (Okunma Sayısı 3178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR
------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« : Haziran 22, 2009, 12:41:34 ÖS »

ÇARDAK KÖYÜ KALKINDIRMA DERNEĞİ  

Sayın Çardak Köyü Sakinleri, Sevgili halkımız;  köyümüzde  büyük eksiklik olarak göze çarpan  Cenaze Yıkama aracını  köyümüze  kazandırmak adına yardımlarınızı  bekliyoruz. İnsanların cenazelerini karda kışta yağmurda olumsuz şartlarda ve açık alanlarda çoluk çocuğun gözü önünde yıkamalarına engel olup ölmüş yakınına da son bir saygı ve dünyalık bir vefa göstermesi bakımından duyarlılık gösterip ve katkılarınızı yapınız. Allah_ü Teala yardımlarınızı huzurunda kabul etsin...
=====================

=====================
=====================
Hesap Numarası :  1022-52599405-5001  

Selçuk ÖZKAMAL   - Hüseyin ASLAN  (ortak hesap)

(Çiftlik Şubesi=1022 **** Hesap Numarası= 52599405 **** TL Hesabı=5001)

Lütfen köyümüze yardım edelim ..........SAYGILARIMLA

Selçuk ÖZKAMAL

323 Türk Lirası

Köyümüz yardımlarınızın devamını bekliyor...

YARDIM YAPANLAR BU KONUNUN DEVAMINA MİKTARINI YAZSIN. ŞEFFAFLIK İÇİN BU ÖNEMLİDİR
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2010, 10:07:29 ÖÖ Gönderen: demiray » Kayıtlı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
demiray

Administrator

Teşekkür Puanı: 152
Üye ID: 1

Kayıt tarihi Mayıs 02, 2008, 07:43:01 ÖÖ

Nasıl Biri: I love my village

Site
Durumum:

« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2009, 09:05:18 ÖS »

Bir paket sigara az içelik köyümüze yardım edelim ..........SAYGILARIMLA

Selçuk ÖZKAMAL

Bir paket sigarada içmeyin. Artık böyle örnekler vermeyelim. Bu bizim sigaraya teslimiyetimizin belgesidir. Sigara zararları dışında adı anılacak ve örnek verilecek bir madde değildir.
Anlatılmak isteneni biliyorum tabiiki ama başka örneklerle bunu dile getirsek uygun olur.

Bu arada Selçuk arkadaşımız uzun zamandır bu husus üzerine dikkat çekmeye çalışıyor. Ölüm haktır ve her canlı tadacaktır. Bir yakınınız öldüğünde (Allah gecinden ve hayırlısından versin) "Keşke Selçuk kardeşimizi biraz dikkate alsaydıkta cenazemize son muamelesini daha uygun bir ortamda yapsaydık" mı demek istersiniz yoksa "Allah razı olsun Selçuk ne iyi etti de şu cenaze aracının alınmasına önayak oldu" mu demek istersiniz. Evet cevabını siz verin.
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2009, 09:07:51 ÖS Gönderen: demiray » Kayıtlı

Fatih Ozbek

Teşekkür Puanı: 4
Üye ID: 634

Kayıt tarihi Haziran 08, 2009, 05:09:43 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2009, 01:36:22 ÖS »

Arkadaslar yardim yapmak isteyen arkadaslarin yardimlarini nasil?, nereye?, kime?, yapacaklari konusunda ekbilgi verirseniz daha faydali olacaktir..
GIROZNİLİ

Teşekkür Puanı: 62
Üye ID: 158

Kayıt tarihi Eylül 28, 2008, 06:38:16 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2009, 03:11:19 ÖS »

ES-SELAMU ALEYKUM
değerli kardeşlerim uzun süredir aranızda bulunamadım hakkınızı helal edin inşaALLAH

KÖYÜMÜZE CENAZE YIKAMAM ARACI .güzel bir fikir bu  fikir selçuk kardeşimizin başı altında cıktığına eminim ona teşekür ediyorum .

buradan al alen yapılan yardımların hiç bir hayrı olamaz

rasülü ekrem aleyhisselatu vesselam efendimiz sağ elin verdiğini sol el görmeyecek diyor
kaldıki burada edilen yardımın limitini herkez okusun
bundan ve bunu gibi şirklerden uzk eyler bizi ALLAH cc

ama bir hesab acılır ve bu hesaaba herkes gönlünden ne koparsayatırır
biliyorumki çardak köyümün halkı bu sıcak yaklışıma duyarsız kalmayacaktır

bir hadisde resülüllah vsiz hayr için yani bu niyetle verin yerine ulaşmassa hayrınız 3 katı daha sevab işlersiniz diyor

ALLAH cc şimdiden herkesten razı olsun inşaALLAH  rusruleti

ÖLÜMDEN KORKANLAR GERÇEK HAYATTAN HAZ ALAMAZLAR .
demiray

Administrator

Site
Durumum:

« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2009, 08:11:13 ÖS »

Bu Hadis-i Şerif yardım alan insanın kendini kötü hissetmemesi, rencide olmaması için söylenmiştir. Ayrıca yardım edenin de yardım alan karşısında kibire kapılmaması için söylenmiştir. Bilgilendirmen için teşekkür ederiz ama paralelliği yok bu konu ile.

Burada istenilen yardım kamu yararına kullanılacak olan araç-gereç içindir. Belirli bir gruba yada kişiye istenilen bir yardım değildir.
Tam tersine tüm köy halkının lehine olan bu girişimi yüksek sesle katılımları artırarak devam ettirmek gerekmektedir.

Bir caminin yada kursun, yada okulun yapımında nasıl her namazda, her Cuma'da ısrarla yardım isteniyorsa Kamu yararına olan cenaze aracının da temini için ısrarla konunun üzerinde durulması lazım gelir.

Ayrıca umumu ilgilendiren yardımlarda yardım edenlerin de tanıtılarak insanları yardım etmeye teşvik etmek, yardım etmenin güzel bir haz olduğuna inandırmak ve o hazzı yaşatmak gerekir.

Saygıyla...  göz kırp

GIROZNİLİ

Teşekkür Puanı: 62
Üye ID: 158

Kayıt tarihi Eylül 28, 2008, 06:38:16 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2009, 10:47:05 ÖS »

BU SENİN FİKRİN KARDEŞİM

HZ ÖMER GECE SIRTINDA UN CUVALI TAŞIRDI YÜZÜ SARILI BİR HALDE ORTALIK TAM KARARINCAYA KADARDA CIKMAZDI YARDIM DAĞITMAYA

OYSA O BİR HALİFEYDİ
YAA BİZ ?

RESÜLÜLLAH YAPILAN YARDIM YANİ ZEKAT VE (FİTİRE) FITIR LARINIZI VEREN VE ALAN HARİCİNDE BİR KULUN BİLMESİ ŞİRKE YOL ACAR BU ŞEYTANIN VESVESESİDİR DİYOR

HAKKINIZI HELAL EDİN BU SÖZLER BANA AİT DEĞİL RASÜLÜMÜZÜN SÖZLERİDİR
SECİM SİZLERİN

SELAM VE DUALARLA ALLAH A EMANET OLUN İNŞAALLAH

ÖLÜMDEN KORKANLAR GERÇEK HAYATTAN HAZ ALAMAZLAR .
demiray

Administrator

Site
Durumum:

« Yanıtla #6 : Haziran 24, 2009, 11:28:53 ÖS »

Senin anlattıklarına birşey demiyorum. Anlattığın şeyleri zaten biliyorum. Hz. Ömer'in yaptığı yardımlar kişilerin tespit edilmesi ve gizlice verilmesi olayı idi. Konuları ayırt edelim. Ben kafirmiyim de ayak direyeceğim.
Allah Kur'an'da sürekli olarak Akıl sahipleri atıfında bulunur. bu ne demektir ? Aklınızı kullanın. Mukayeseyi aklınız ve sağduyunuzla yapın. Senin verdiğin örneklerde anlatılmak isteneni çok iyi biliyorum. Ancak bu konu ile senin örneklerin farklıdır. Burada köylü Ahmet yada Mehmete yapılacak yardımdan bahsetmiyoruz. Bir sülaleye yapılacak yardımdan bahsetmiyoruz.
Bu hizmet Belediyecilik kapsamına giren, tüm köy halkının istisnasız hizmetine sunulacak bir hizmettir. Ayrıca ithamlı konuşmayalım. Kul olarak hak talep ederim. Doğru neyse onu da Allah bilir, hakkını elbet verir.
Ayıca konuyu saptırmayalım. Şimdi seninle 10 sayfa yazışsak ortaya çıkacak tek sonuç konunun zayi olmasından başka bişey değildir. Müslümanlara yapılacak hizmetten bahsediyoruz. Sidik yarışının ancak şeytana faydası vardır.

Sözlerin sahibini çok iyi biliyoruz ve ona biat ettik. Daha makul değerlendirirsen konunun o yönde olmadığını sende görürsün. Kişisel değil genel bir hizmetten bahsediyoruz biz.

Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2009, 05:53:18 ÖS »

Sayın çardak köyü halkı  cenaze yıkama aracı  alımı için sizin gönlünüzden kopan yardımları yapa bilmek adına   ortak bir hesap açtık  Köyümüz aza ( ihtiyar  heyeti ) üyelerinden  SELÇUK ÖZKAMAL VE HÜZEYİN ASLAN  adına  açılan hesaba  gönlünüzden kopan yardımları  yapmanızı rica ediyorum. çiftlik  ziraat bankasına  açmış olduğumuz ortak hesabı  hesabı açtıran 2 kişi olmadan  tek kişi para  çekemeyecektir. para çekmek için  2  kişininde bulunması  gerekiyor . Sevgili çardak köyü sevenleri köyümüze gerçekten lazım olan cenaze yıkama aracı alımında  benimde katkım olsun  bende yardım yapmak istiyorum  diyen  sevgili abilerim kardeşlerim

hesap numarası :52599405-5001                1022 çiftlik ziraat bankası             selçuk ÖZKAMAL   - Hüseyin ASLAN  ortak hesabına   yardım yapmalarını  rica ederiz

çardak köyüne  hayırlı uğurlu  olur inşallah                 

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
hayri yokkan

Teşekkür Puanı: 0
Üye ID: 574

Kayıt tarihi Mart 30, 2009, 11:50:32 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #8 : Haziran 27, 2009, 12:21:24 ÖS »

selamun aleykum selcuk yenim senden allahraziolsun yeter ardik donumdurma benim basim dondu fazlada dusumme bak fatih beyde konuya hakim oldu hesabida actirmisin gerisi rabbimin izniyle gelir insallah selcukyenim bide bizim fazlibeyin yani fazli ozbeyin dikkatini cekmeyi basarirsan bu is tamamen kolaylasacak gerciben onun dikkatini cekmeye ugrasiyorum ama birazdesteye ihtiyacimvar hadisana kolay gelsin herkezeselam
demiray

Administrator

Site
Durumum:

« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2009, 11:24:32 ÖÖ »

Projeyi başlatan insanlar olarak yarın ilk işimiz hesaba para yatırmak olmalıdır.
Pazartesi yani yarın para yatırıp dekontumu yayınlayacağım. Herkesi katılıma teşvik edelim. Bu şeffaf ve köy insanının hizmetine yönelik insani bir çalışmadır.
Güzel düşünürsek güzel olur.
Saygılarımla  göz kırp göz kırp

Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #10 : Temmuz 05, 2009, 06:31:24 ÖS »

Sayın çardak köyü halkı  cenaze yıkama aracı  alımı için sizin gönlünüzden kopan yardımları yapa bilmek adına   ortak bir hesap açtık  Köyümüz aza ( ihtiyar  heyeti ) üyelerinden  SELÇUK ÖZKAMAL VE HÜZEYİN ASLAN  adına  açılan hesaba  gönlünüzden kopan yardımları  yapmanızı rica ediyorum. çiftlik  ziraat bankasına  açmış olduğumuz ortak hesabı  hesabı açtıran 2 kişi olmadan  tek kişi para  çekemeyecektir. para çekmek için  2  kişininde bulunması  gerekiyor . Sevgili çardak köyü sevenleri köyümüze gerçekten lazım olan cenaze yıkama aracı alımında  benimde katkım olsun  bende yardım yapmak istiyorum  diyen  sevgili abilerim kardeşlerim

hesap numarası :52599405-5001                1022 çiftlik ziraat bankası             selçuk ÖZKAMAL   - Hüseyin ASLAN  ortak hesabına   yardım yapmalarını  rica ederiz

çardak köyüne  hayırlı uğurlu  olur inşallah                 

[/center

Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2009, 07:39:09 ÖS »

6 temmuz   2009    tarihine kadar yatan  para miktarı  . 201 tl dir

[/center

Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it