melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 02:02:27 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çardak Köyü Yaz Şenlikleri  (Okunma Sayısı 1284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selimozbek

------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 2
Üye ID: 66

Kayıt tarihi Temmuz 14, 2008, 12:36:44 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #12 : Ağustos 15, 2009, 12:55:12 ÖS »

Sayın çok değerli ÇARDAK'lı hemşerilerim;
konuya ilişkin benim düşüncelerim şunlardır, bir dernek kurup burda elde edilen para ile yaz şenlikleri düzenleyebilmek için öncelikle halkımızın duyarlı olması lazım. bir ikinci sorunda köyümüz insanları birbirlerini istemiyorlar. bu sebeple köyümüz insanları dernek işine camide olduğu kadar yardım etmeyeceklerdir. burda sadece sanal ortamda konuşmayla olabilecek konu değil. köyümüzde bulunan saygın insanlar bir şekilde camide,kahvehanelerde, dağda, bağda, çayırda,çimende insanlara konuyu anlatmaları lazım. dernek için,yaz şenlikleri için olması gerekenleri, faydalı yönlerini, yapmamız gerekenleri bir şekilde duyurması lazım ==Kİ BUNLAR OLABİLSİN==

bende bu fikre katılıyorum bence anlatılmalı birçok kişi konudan haberdar değil dolayısıyle gerekirse tek tek anlatılmalı ama mutlaka bi öndere ihtiyaç var köyümüzün ileri gelenlerinden herhangi birine rica etmek bence makbuldür... bi ucundan başlatılmalı bende niğdede öğrenciyim elimden geleni yapmaya çalışırım....

TEŞEKKÜRLER
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2009, 01:05:16 ÖS »

her yerde  anlatıyorum ben sizlerde anlatınız . herkes bir önderdir  selimcim . allah izin verise  bir  aksilik olmazsa   ÇARDAK KÖYÜ  1. yaz şenliklerini seneye  gerçekleştirmek istiyorum . 

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
selimozbek

Teşekkür Puanı: 2
Üye ID: 66

Kayıt tarihi Temmuz 14, 2008, 12:36:44 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2009, 01:11:18 ÖS »

her yerde  anlatıyorum ben sizlerde anlatınız . herkes bir önderdir  selimcim . allah izin verise  bir  aksilik olmazsa   ÇARDAK KÖYÜ  1. yaz şenliklerini seneye  gerçekleştirmek istiyorum . 

Abi inşallah kesinlikle taraftarım ayrıca cenza yıkama aracı fikri muhteşem gerçekten büyük bir eksiğimiz ben elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım allahın selamı üzerinize olsun
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #15 : Ağustos 15, 2009, 01:17:21 ÖS »

allah razı olsun   abin gereken desteği fazlasıyla yapmıştır .  köyü geldiğindede bizzat teşekkür ettim . Cenaze yıkama aracı gerçekten büyük eksiklerimiz arasında   bunun üstesinden gelmek için  herkesin  elinden geleni yapması gerekiyor .  ANLATMAK VE İKNA ETMEK GEREKİYOR .  Sizlerin yardımına bu tür konularda ihtiyacımız var en  uzağa sesimizi duyurmak için  herkes çalışmalı . bir paket sigara parasıda olsa köyümüze yardım etmemiz gerekir ettirmemiz gerekir . bu köy bizim   biz yaşatacağız .

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
KAFKASKARTALI

Teşekkür Puanı: 7
Üye ID: 641

Kayıt tarihi Haziran 17, 2009, 06:18:45 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2009, 03:21:53 ÖS »

YAZ GELDİ GEÇTİ BİR ŞENLİK HABERİ BİLE DUYAMADIK

KAFKASKARTALI
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #17 : Eylül 19, 2009, 05:29:47 ÖS »

YAZ GELDİ GEÇTİ BİR ŞENLİK HABERİ BİLE DUYAMADIK

sayın kafkaskartalı    yaz şenliği    olmadı  evet  zaten olmayacaktı  dikkat edersen   yaz şenlişği yapılması hakkında görüşlerinizi alıyoruz  ama siz bunu istemiyor gibi görünüyorsunuz siz istemiyorsanız biz neden yapalım .

AYRICA    Bir dernek kurmaya çalışıyoruz önce dernek oluşur    ondan sonra ilk  yaz bir şenlik yapılır dernek olmadan şenlik olmaz   .

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

[/center

azmi özbek

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 390

Kayıt tarihi Şubat 28, 2009, 10:28:55 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #18 : Aralık 15, 2009, 07:35:03 ÖS »

ÇARDAKLI GENÇLER ŞENLİKLERİN EN ALASINI YAPARIZ
 LAKİN ÖNCE ORTAMI AYARLAMAK LAZIM MESELA SUSANDIYA
 GÜZEL BİR ÇEŞME YAPILIRSA SUSANDIDA ÇOLUK ÇOCUK
 BİR GÜN PİKNİĞE GİTSEK FENAMI OLUR
 DİYECEKSİNİZKİ NE ALAKA SUSANDIYA GİDİPTE SUSUZ KALIRSAK
 NE OLUR PEKİ DEĞİLMİ ARKADAŞLAR
 BÖYLE BİR GEZİ DÜZENLENİRSE HİÇ BİR MASRAFIDA OLMAZ
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it